olaroiufb.jpg

Antrenorul Cosmin Olăroiu este ultimul dintr-un lung șir de VIP-uri care au fost văzute în ultima perioadă la Mănăstirea Ghighiu.

Potrivit SpyNews.ro, antrenorul unde s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, iar la plecare s-a grăbit să urce în "bijuteria" parcată la loc de cinste, lângă troiţă, apoi a demarat în trombă.

La mănăstirea Ghighiu de lângă Ploiești au venit să se roage, în ultimii ani, numeroși politicieni, artiști și vedete autohtone precum: Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Cătălin Măruţă, şi Andra.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește aici istoricul Icoanei Făcătoare de Minuni de la Mănăstirea Ghighiu (sec. XVI)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.