fbpx

cine-sunt-primii-concurenti-care-intra-in-ferma_2.jpg

18 concurenți vor intra în Ferma în 2019, iar Ioana Filimon, Otniela Sandu, Brigitte Năstase, Kamara, Silviu Țolu și Cătălin Moroșanu sunt primii șase concurenți pregătiți să înfrunte cele mai grele condiții, dar și foarte multe lucruri neprevăzute!

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta!

Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Printre concurenți se numără Ioana Filimon, Miss România 2016, Otniela Sandu, Brigitte Năstase, Kamara și Cătălin Moroșanu.

Detalii pe Pro TV

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg