vlcsnap-2018-12-21-10h43m11s172-349x620.png

Robert Zicman a uimit cele mai strălucite minţi ale lumii încă de când avea 5 ani, iar la 6 ani a fost inclus în rândul celor mai inteligenţi 1% oameni de pe planetă. La șapte ani micul geniu reuşeşte să construiască un radio în 90 de secunde, fără niciun ajutor.

Când un copil de 7 ani se joacă în camera sa, te gândeşti că probabil e înconjurat de maşinuţe, roboţei şi diverse jucării cumpărate de părinţi de la magazin.

Dar cum ai reacţiona dacă ai vedea că acel copilaş construieşte un radio în 90 de secunde perfect funcţional? Wow!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceasta a fost reacţia mamei sale, care a filmat momentul şi a trimis ziarului Libertatea înregistrarea. 

Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.