breaking-news-a-sarit-sa-l-bata-pe-becali-in-hotel-scandal-monstruos-in-poiana-brasov-ce-milionar-a-vrut_size6.png

Becali ar fi fost la un pas de bataie cu Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Basescu.

Scandalul ar fi pornit de la o remarca a lui Becali, care i-a transmis lui Ionescu pe un ton rastit ca Basescu a gresit ca nu l-a gratiat. Ionescu s-a infuriat si ar fi fost la un pas sa-l loveasca pe Becali, anunta cancan.ro.

Spiritele s-au potolit in hotelul de 5 stele doar dupa interventia oamenilor care se aflau in jurul celor doi. Cearta a avut loc cu doua zile inainte de Revelion.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Becali a petrecut finalul anului alaturi de familie la Poiana Brasov.

sursa: sport.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.