revelionul-starurilor---2019--17-_tb730.jpg

Noaptea de Revelion - cu Dan Negru a avut cea mai mare audiență. Unul din trei români care aveau televizorul deschis, în noaptea dintre ani, se uita la Negru.

Și la al 19-lea Revelion prezentat la Antena 1, Dan Negru a fost, de departe, cel mai urmărit în noaptea dintre ani. 

Antena 1 - Revelionul Starurilor, cu Dan Negru a fost urmărit de 2.767.000 de persoane, având un rating de 15,6%

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu Las Fierbinți, redifuzarea episodului din 1 Decembrie, din 2016, în care Celentano a rostit poezia, devenită virală. Programul a fost urmărit de 748.000 de persoane, adică un rating de 4,2%.

Pe locul al treilea s-a clasat România TV, cu o audiență de 707.000 persoane, urmat de Kanal D, cu 621.000 persoane.

Detalii pe paginademedia.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

O vedetă de la Antena 1 va fi mămică

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1, Mihaela Călin (35 de ani), este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în iunie va aduce pe lume un băiețel. Întrucât se știe că primele luni de sarcină...