fbpx

img (4).jpg

Ce programe au pregătit televiziunile pentru Revelionul 2019. Pro TV și Prima TV merg pe filme, în timp ce Antena 1, Kanal D, TVR 1, TVR 2 și National TV au programe speciale cu momente comice și muzicale. 

Pro TV

La fel ca și în anii trecuți, postul n-a pregătit niciun fel de program special de Revelion. Doar filme. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

20.30 - Las Fierbinți, redifuzarea episodului din 1 Decembrie, din 2016, în care Celentano a rostit poezia, devenită virală. 

De la 23.00 - Mortdecai, o comedie cu actorul Johnny Depp în rol principal. 

Antena 1

20.00 - Show și-așa, emisiune de divertisment prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

22.15 - „Revelionul Starurilor”, prezentat de Dan Negru pentru a 19-a oară. Măștile de pe scenă vor fi dintre cele mai diverse, de la Obelix și Vlad Țepeș, la una dintre Țestoasele Ninja ori En Sabah Nur, din X-Man – Apocalypse, Cocoșatul de la Notre Dame, Frankenstein, Smallfoot, Scheletul din filmul animat “Coco”, Grinch, Păcălici și chiar o frumoasă Extraterestră. 

Kanal D

De la ora 20:00 începe cel de-al cincilea sezon „Bravo, ai stil!”, prezentat de Ilinca Vandici. În prima ediție, vor fi prezentate cele 10 fete care vor concura.

De la 22.00 - Emisiunea specială de Revelion de la Kanal D se va numi Teo Show Revelion și va fi prezentată de Teo Trandafir. Vedetele stației vor juca în scenete inspirate din celebrele „Brigada Diverse”, „Angajare de bonă”, „Să vă fac un bon”, sau „Proba de dactilografie”.

TVR 1

  • De la ora 20.30 începe „Revelion 2019”, unde sunt programate momente din arhiva programelor de Revelion din anii '60, '70, '80 sau '90. Momente comice semnate de actori precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu sau Ştefan Bănică.
  • De la ora 0:15, realizatoarea Elise Stan va prezenta o selecţie de muzică românească interpretată de artiști precum: Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Maria Lătăreţu, Gică Petrescu, Fărâmiţă Lambru, Gabi Luncă etc.
  • De la ora 3:15 sunt programte înregistrări de la Revelionul Centenar din Piaţa Constituţiei, un show făcut de artiști ai momentului: Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa sau Vanotek & Lori. 
  • Citește continuarea pe paginademedia.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg