img (4).jpg

Ce programe au pregătit televiziunile pentru Revelionul 2019. Pro TV și Prima TV merg pe filme, în timp ce Antena 1, Kanal D, TVR 1, TVR 2 și National TV au programe speciale cu momente comice și muzicale. 

Pro TV

La fel ca și în anii trecuți, postul n-a pregătit niciun fel de program special de Revelion. Doar filme. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

20.30 - Las Fierbinți, redifuzarea episodului din 1 Decembrie, din 2016, în care Celentano a rostit poezia, devenită virală. 

De la 23.00 - Mortdecai, o comedie cu actorul Johnny Depp în rol principal. 

Antena 1

20.00 - Show și-așa, emisiune de divertisment prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

22.15 - „Revelionul Starurilor”, prezentat de Dan Negru pentru a 19-a oară. Măștile de pe scenă vor fi dintre cele mai diverse, de la Obelix și Vlad Țepeș, la una dintre Țestoasele Ninja ori En Sabah Nur, din X-Man – Apocalypse, Cocoșatul de la Notre Dame, Frankenstein, Smallfoot, Scheletul din filmul animat “Coco”, Grinch, Păcălici și chiar o frumoasă Extraterestră. 

Kanal D

De la ora 20:00 începe cel de-al cincilea sezon „Bravo, ai stil!”, prezentat de Ilinca Vandici. În prima ediție, vor fi prezentate cele 10 fete care vor concura.

De la 22.00 - Emisiunea specială de Revelion de la Kanal D se va numi Teo Show Revelion și va fi prezentată de Teo Trandafir. Vedetele stației vor juca în scenete inspirate din celebrele „Brigada Diverse”, „Angajare de bonă”, „Să vă fac un bon”, sau „Proba de dactilografie”.

TVR 1

  • De la ora 20.30 începe „Revelion 2019”, unde sunt programate momente din arhiva programelor de Revelion din anii '60, '70, '80 sau '90. Momente comice semnate de actori precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu sau Ştefan Bănică.
  • De la ora 0:15, realizatoarea Elise Stan va prezenta o selecţie de muzică românească interpretată de artiști precum: Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Maria Lătăreţu, Gică Petrescu, Fărâmiţă Lambru, Gabi Luncă etc.
  • De la ora 3:15 sunt programte înregistrări de la Revelionul Centenar din Piaţa Constituţiei, un show făcut de artiști ai momentului: Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa sau Vanotek & Lori. 
  • Citește continuarea pe paginademedia.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

O vedetă de la Antena 1 va fi mămică

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1, Mihaela Călin (35 de ani), este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în iunie va aduce pe lume un băiețel. Întrucât se știe că primele luni de sarcină...