Dani-Oţil-îşi-petrece-sărbătorile-peste-hotare-5.jpg

De ceva timp prezentatorul matinalului de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, se iubește cu Gabriela Prisacariu, o tânără superbă cu trup de zeiță care este model. Mai mult, cei doi și-au luat bilete spre o destinație exotică, unde își vor petrece Revelionul. Atât el, cât și iubita lui au făcut publice primele imagini după ce au ajuns pe plaiurile însorite și de o frumusețe răpitoare.

În vârstă de 38 de ani, Dani Oțil se iubește în prezent cu modelul Gabriela Prisacariu, care are 26 de ani.

Relația amoroasă a celor doi a fost confirmată de prieteni din anturajul acestora, relatează cancan.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Îndrăgostiții au profitat de vacanța lungă de iarnă ca să își trăiască povestea de dragoste departe de România, așa că au decis să plece în Chile, de unde au împărtășit deja câteva dintre impresiile lor. 

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu„.

Frumosul manechin a stârnit multe controverse când a participat la îndrăgita emisiune. Și, deși s-a făcut remarcată chiar de la început datorită frumuseții sale, Gabriela Prisacariu și-a atras multe antipatii din cauza caracterului ei.

Cu toate astea, ea a dat lovitura în lumea modellingului, după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Gabriela Prisacariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992. Ea a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

45407896_1905897476190829_8864679200339001344_n.jpg

45075632_1896726607107916_1516241292210733056_n.jpg

Untitled-3-5.jpg

Untitled-4-4.jpg

sursa: cancan.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.