imgnews_640569ac-f86e-4e71-abaa-2d746970e3af.jpg

Dacă Primăria Ploiești a renunțat să mai organizeze un concert de Revelion, invocând lipsa banilor, la Câmpina tradiția este respectată.

Astfel, potrivit campinatv.ro spectacolul "Revelion 2019", organizat de administrația locală prin intermediul Casei Tineretului, va avea loc pe Bulevardul Carol I la intersecția cu Strada 1 Decembrie 1918 (zona notariatelor).

Spectacolul va începe de la ora 22.00 și se va încheia la miezul nopții cu un foc de artificii de aproximativ 15 minute. Artificiile vor fi lansate din parcarea de la fostul complex comercial Fibec.

Spectacol de artificii la Ploiești în noaptea de Revelion

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe scenă vor urca Florin Cîrciu - un tânăr solist și compozitor din Câmpina și cunoscuta formație Holograf. 

Revelionul 2019 va costa 99.897 lei fără TVA (aproximativ 21.500 euro), bani alocați de la bugetul local. În această sumă sunt incluse: plata artiștilor, scenă, sonorizare, lumini, afișe și bannere, DJ.

Focul de artificii costă 16.806 lei, după cum reiese din anunțul de achiziție publică de pe SEAP.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.