ferma_tb730.jpg

Pro TV anunță șase dintre cei 18 concurenți care vor apărea în noul sezon Ferma, urmașul emisiunii Ferma vedetelor, show ce va fi prezentat de Mihaela Rădulescu.

Nelipsitul Moroșanu, Kamara, Miss România 2016 și o fostă concurentă a emisiunii Survivor (Supraviețuitorul) de pe Pro TV, se numără printre concurenți.   

Primii concurenți Ferma 2019, în continuare: 

  • Ioana Filimon, Miss România 2016 – “Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma.”
  • Otniela Sandu – “Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că “băiatul lui”, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol.”
  • Brigitte Năstase – “Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică.”
  • Kamara - “Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera.”
  • Silviu Țolu - “Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile. Am fost plecat din țară pentru prea mult timp și am pierdut multe momente alături de familie și prieteni, acum le pot dovedi că sunt aici și rămân aici!”
  • Cătălin Moroșanu – “Sunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare. Le voi demonstra celorlalți că totul este un joc al minții.”
  • Citește continuarea pe paginademedia.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.