fbpx

revelion-2019-pentru-singles-i149685-1.jpg

Fără doar și poate, perioada cea mai frumoasă din an este cea a sărbătorilor de iarnă. Cadouri, mese în familie, Moș Crăciun, acum oamenii sunt mai darnici, mai fericiți și lista poate continua. Dar cum rămâne cu petrecerea de Revelion? Știu că de cele mai multe ori îți propui să stabilești din timp ce vei face anul viitor de Revelion, dar lași din nou totul pe ultima sută de metri și te trezești petrecând lângă ai tăi. Ei bine, iată câteva tipuri de petreceri la cumpăna dintre ani.

Revelionul la cabană

Dacă te afli printre cei norocoși, faci Revelionul la cabană, undeva la munte și cu o gașcă de prieteni. De ce zic norocos? Cam prin iulie am început să caut o cabană pentru această seară „importantă” din an și tot ce vedeam era „nu mai sunt locuri disponibile”. Deci da, ești norocos. De fapt, ești un caz special. Probabil fix după teriminarea petrecerii, te-ai gândit unde faci Revelionul anul următor și ai și pus lucrurile în mișcare. Altfel nu înțeleg. M-am gândit că iulie e o lună rezonabilă, că e imposibil să nu găsesc ceva, însă niciodată nu m-am înșelat mai mult. Dar cu toate acestea, petrecerile la cabană sunt printre cele mai epice. Petrecăreții se trezesc dimineața, se întreabă unul pe celălalt ce s-a întâmplat aseară și tot ce primesc ca răspuns este un „nu știu”. Petrec și a doua zi, povestesc și mănâncă ce a rămas de noaptea trecută. Cel mai frumos la astfel de party-uri este faptul că ești cu cei mai apropiați prieteni, iar totul rămâne între voi. O să le povestiți nepoților peste ani și vor rămâne uimiți că și voi sunteți oameni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Party cu ai tăi

Cum se ajunge în situația asta? Ei bine, am menționat mai sus. După ce tot anul îți propui să iei măsuri din timp, te trezești ca mine prin iulie că nu găsești cabană. Întrebi niște prieteni ce fac, toți au planuri, locurile sunt deja ocupate. Întrebi oamenii cu care nu vorbești foarte des, îți încerci norocul, dar și ei au deja planuri. Ce rămâne de făcut în astfel de situații? Le spui alor tăi că nu ai chef de un party epic, că ești obosit și că până la urmă e o seară ca toate celelalte. Știu, niște minciuni, te doare sufletul. Înduioșați îți promit că o sa te distrezi și așa ajungi să-ți petreci noaptea alături de ei. Nu e chiar așa rău, începi să te obișnuiești cu glumele tatălui tău și încerci să te împaci cu ideea că oricum nu te-ai fi distrat, oriunde ai fi. Începi să cauți pe rețelele de socializare ce fac prietenii tăi, le urezi la mulți ani și după ce le mărturisești cât de bine te simți, decizi că somul ar putea să vindece durerea unei seri eșuate.

Revelionul la bloc

Dacă cel la cabană este epic, stai să-l vezi pe cel de la bloc. Nimic mai „mișto”. Ai nevoie de câțiva prieteni buni, mâncare, muzică bună și bineînțeles, ceva ce o să le dea curaj petrecăreților. După ce v-ați hotărât câți bani puneți, ce cumpărturi faceți și apartamentul cărui prieten devastați, iată-vă petrecând. În timp ce dansezi în sufrageria nu foarte încapătoare, ai un moment de nostalgie. Îți aduci aminte că ai văzut o fotografie cu ai tai chefuind într-o mică încăpere și brusc îți imaginezi că ești în anii 80' și rogi un prieten să bage melodiile din copilărie. După multe râsete și multe ore de dans, energia începe să dispară, iar melodiile triste încep să se facă auzite. Te iei în brate cu prietenii, vă promiteți că anul următor tot împreună o sa vă prindă, vă mărturisiți iubirea și realizați că e dimineață. Te gândești că nimic nu e mai bun decât un somn de două ore. Zis și făcut, toți dorm pe unde apucă după o noapte de neuitat.

Revelionul în club

Nu am foarte multe de zis. Se lasă cu mult dans și multă băutură. Pentru că până acum nu am făcut Revelionul în club, am întrebat câțiva prieteni și au niște sfaturi. Trebuie neapărat să iei cel puțin un prieten care nu consumă băuturi alcoolice, cineva trebuie să aibă grijă de tine și să te oprească atunci când ești pe cale să faci o prostie. Plus, hotărăște-te din timp cu ce te întorci acasă, fiindcă se poate să nu gândești lucid după o noapte în club. Oamenii tind să considere Revelionul o oportunitate pentru a face tot ce doresc, însă nu e așa. E doar o seară în care se face trecerea dintr-un an, în celălalt. Haideți să nu ne pierdem capul!

Ultimul, dar nu cel din urmă, petrecerea alături de Dan Negru :)

Nu te poți numi român dacă nici măcar o dată nu ai facut Revelionul alături de Dan Negru. El mereu se va afla printre optiunile românilor. Știi tu, pornești de la ideea cabanei, urmează planul „la bloc”, ajungi la ideea unui foc de artificii în centru și sfârșești în fața televizorului. Știu și cum decurge totul, doar am trăit. Te îmbraci frumos, dacă ești fată mai petreci și două ore să te machiezi și te așezi cât mai confortabil, doar ai de gând să stai câteva ore așa. În timp ce râzi la glumele celor prezenți la show, obsevi că au început numărătoare inversă și țipi și tu cânt toți strigă „La mulți ani!”. Îți pui un pahar de vin și ieși pe balcon, sigur apar niște artificii de pe undeva. Pui o poză pe rețelele de socializare cu tine zâmbind, să vadă lumea că te distrezi și te așezi din nou în fotoliu, deoarece emisiunea nu s-a terminat. Și fiindcă nu e de ajuns, te uiți și a doua zi în reluare, în caz că ți-a scăpat ceva. Te mai dai și mare fiindcă știi ce vedetă se află în spatele fiecărui personaj.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg