646x404 (1).jpg

Eliminarea concurentului Ovidiu Malisevschi din emisiunea „Chefi la cuţite“ a provocat un val de contestații în mediul online. Cei mai mulți telespectatori susțin că deși a fost cel mai bun dintre concurenţi, Ovidiu a fost eliminat pentru ă emisiunea este aranjată. 

Iată câteva dintre mesaje, potrivit adevarul.ro:

”Duceţi-vă la naiba cu emisiunea voastră... a rămas Creaţa? A funcţionat minciuna cu brioşa din alt cuptor. Dacă erau corecţi o descalificau“

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Ovidiu a plecat pentru că nu avea gura mare, nu juca teatru şi aici ei asta caută. Bucătarii să plece, să rămână şmecherii, caterincioşii, ruşine să vă fie“,

„Nu este corect ce faceţi. Omul ăla chiar şi-a dorit să fie în echipa dumneavoastră. Aţi dat afară un bucătar şi a rămas Creaţa pentru rating. Sunteţi jalnici, o emisiune aranjată“.

Chef Florin Dumitrescu a postat pe Facebook un mesaj prin care a explicat situaţia: 

”Vă înţeleg supărarea, dar trebuie să înţelegeţi că lucrurile stau în felul următor: noi, juraţii, nu ştim cine a gătit, cum şi ce a gătit. Noi jurizăm o farfurie şi o punctăm de la 1 la 5, în funcţie de preferinţe. Nu ne spune nimeni că X a gătit şi nu i-a ieşit, aşa că a luat de la Y şi uite că mâncarea lui Y are punctaj mai mare în farfuria lui X. Noi nu ştim lucrurile astea, drept urmare, abia azi am aflat asta.    Amuleta salvatoare nu aveam cum să o folosesc în cazul ăsta, pentru că: Ovi - 5 puncte, Marius nu ştiu cât a luat pentru că îmi cântau copiii la ureche, Silviu - 9 puncte, Smiley - 10 puncte, Nela şi Creaţa - 12 puncte. Ştiu că este o diferenţă clară de valoare «gastronomică» între Creaţa şi Ovidiu, dar în voturile din seara asta lucrurile au stat altfel, subliniez voturi. În plus, îmi este frică de amuleta asta pentru că dacă te pui contra sorţii, activezi sindromul Final Destination - l-am trăit în sezonul 4, când în loc să fac cum am vrut eu, am ascultat un concurent că e obosit şi până nu a plecat el din concurs am pierdut şi mi-au plecat trei oameni, abia după aia am început să câştigăm. P. S. O echipă de bucătari nu poate fi formată din şase headchefi, am mai spus asta, avem nevoie şi de oameni care să ajute. Veţi avea şi surprize sezonul ăsta“

VIDEO Momentul eliminării lui Ovidiu Malisevschi din emisiunea „Chefi la cuţite“:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.