80551-concert-revelion-ploiesti-2015-2016_XL.jpg

Spre deosebire de anii trecuți, când ploieștenii au putut asista la un concert de Revelion, anul acesta primăria a decis să nu mai organizeze un astfel de eveniment.

Detalii aici: Primăria Ploiești nu mai organizează concert de Revelion. Motivul invocat

Primarul Adrian Dobre susține că pentru un concert de Revelion costurile ar fi depășit suma de 500.000 de lei, bani cu care se pot face lucrări edilitare importante, precum reparații de drumuri sau de școli.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Ce spune primarul Adrian Dobre despre concertul anulat de Revelion:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.