fbpx

646x404 (1).jpg

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, împreună cu fondatoarele Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, au fost în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta revolta faţă de Guvernul PSD.

La un moment dat, un echipaj de jandarmi a venit să-i legitimeze, iar protestatarii au constatat că unul dintre ei mirosea a alcool.

După ce artistul l-a întrebat în mod repetat dacă se află sub influenţa alcoolului, jandarmul a plecat fără niciun comentariu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO

Artistul a explicat şi că se află în Piaţa Victoriei pentru că nu poate accepta pur şi simplu ca Guvernul să dea ordonanţă de urgenţă pentru amnistia şi graţierea „hoţilor şi a grupurilor infracţionale“.

„Ne aflăm în Piaţa Victoriei, aş vrea să vă spun că sunt 15.000 de oameni care să protesteze împotriva nemerniciei ăsteia cu graţierea şi amnistia prin ordonanţă de urgenţă, dar nu sunt. Suntem trei oameni pe trotuar, legal, ăştia suntem, trei oameni care am venit cu o pancartă care, după părerea noastră, spune totul. Şi deşi voinţa poporului este contrazisă, pentru că a existat un sondaj de opinie în care 80% dintre români nu sunt de acord cu amnistia şi graţierea, iată că avem de-a face cu un moment în care ei se folosesc de sărbători să se graţieze şi să se amnistieze“, a detaliat protestul solistul de la Vama.  

Citeste mai mult: adev.ro/pjwfx4

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg