646x404 (1).jpg

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, împreună cu fondatoarele Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu, au fost în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta revolta faţă de Guvernul PSD.

La un moment dat, un echipaj de jandarmi a venit să-i legitimeze, iar protestatarii au constatat că unul dintre ei mirosea a alcool.

După ce artistul l-a întrebat în mod repetat dacă se află sub influenţa alcoolului, jandarmul a plecat fără niciun comentariu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO

Artistul a explicat şi că se află în Piaţa Victoriei pentru că nu poate accepta pur şi simplu ca Guvernul să dea ordonanţă de urgenţă pentru amnistia şi graţierea „hoţilor şi a grupurilor infracţionale“.

„Ne aflăm în Piaţa Victoriei, aş vrea să vă spun că sunt 15.000 de oameni care să protesteze împotriva nemerniciei ăsteia cu graţierea şi amnistia prin ordonanţă de urgenţă, dar nu sunt. Suntem trei oameni pe trotuar, legal, ăştia suntem, trei oameni care am venit cu o pancartă care, după părerea noastră, spune totul. Şi deşi voinţa poporului este contrazisă, pentru că a existat un sondaj de opinie în care 80% dintre români nu sunt de acord cu amnistia şi graţierea, iată că avem de-a face cu un moment în care ei se folosesc de sărbători să se graţieze şi să se amnistieze“, a detaliat protestul solistul de la Vama.  

Citeste mai mult: adev.ro/pjwfx4


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.