concert-ploiesti-revelion-2018.jpg

Anul acesta, ploieștenii nu vor mai avea parte de un concert la trecerea dintre ani. Invocând lipsa banilor, conducerea Primăriei Ploiești a decis să anuleze organizarea concertului tradițional de Revelion.

UPDATE Cum justifică primarul Dobre anularea concertului de Revelion la Ploiești

Anul trecut, la Ploiești, de Revelion, au concertat Andreea Bănică, Amna, Dorian Popa și trupa Alb și Negru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ploieștenii se vor bucura totuși de un foc de artificii, în Parcul Toma Socolescu, dacă procedura de achiziție va fi finalizată în timp util.

Bugetul alocat de primărie, prin RASP, este de 16.800 de lei pentru un spectacol pirotehnic cu o durată de 10 - 12 minute.

Câștigătorul licitațieitrebuie să ofere focuri de artificii în șapte culori și cu 15 efecte, inclusiv cu „efecte aeriene tip bombițe”, potrivit caietului de sarcini.

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.