beatrice-olaru-1024x614-1024x614.jpg

Beatrice Olaru este fericita câștigătoare a emisiunii Exatlon România, sezonul 2, după ce Alin Andronic a abandonat competiția, la scorul de 3-2 pentru Războinică.

Imediat ce Cosmin Cernat a desemnat câștigătorul, fanii de pe Facebook au iscat o adevărată revoltă, telespectatorii spunând că Alin trebuia să câștige, și nu Beatrice Olaru.

“Ar trebui sa facem un cont si sa donam ficare 1€ pentru Alin !!!! Cred ca ne-am strange 100.000 !! Sa vada mizeriile Kanal D gest frumos,nu asa bataie de joc ce au facut ei !!!!/  Alin trebuia să câștige! Clar că suntem multi care nu o sa ne mai uitam/ Castigatorul e Alin. Ea a primit doar banii si trofeul. Sa castigi fara lupta inseamna sa triumfi fara glorie/ Alin nu a fost susținut de propria echipa, lucru care m-a intristat, si pe el l-a demoralizat!", este unul dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Beatrice Olaru are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Stiinte ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După ce a urmat mai multe cursuri de perfecționare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltându-și și un program de training online.

Pasiunea pentru sport a apărut încă din adolescență, când a început să facă handbal de performanță. Ea acordă nutriției și stilului sănătos de viață o mare atenție. În urmă cu 8 ani, a ieșit finalistă la Miss Univers România 2010.

Beatrice Olaru, Alin Andronic, Iulia Pîtea și Corina Petruț au fost cei patru finaliști de la Exatlon 2018. Trofeul Exatlon și marele premiu de 100.000 de euro au mers la Beatrice, dar aceasta nu se va bucura de această sumă de bani,  deoarece trebuie să plătească un impozit de 16%. 

sursa: fanatik.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

La Buzău a nins cu... tunete și fulgere - VIDEO

La Smeeni, în județul Buzău, oamenii au avut parte de un fenomen meteo rar întânit: au fost semnalate tunete și fulgere în timp ce afară ningea.  Mai mulți localnici s-au trezit în cursul nopții din cauza...