fbpx

beatrice-olaru-1024x614-1024x614.jpg

Beatrice Olaru este fericita câștigătoare a emisiunii Exatlon România, sezonul 2, după ce Alin Andronic a abandonat competiția, la scorul de 3-2 pentru Războinică.

Imediat ce Cosmin Cernat a desemnat câștigătorul, fanii de pe Facebook au iscat o adevărată revoltă, telespectatorii spunând că Alin trebuia să câștige, și nu Beatrice Olaru.

“Ar trebui sa facem un cont si sa donam ficare 1€ pentru Alin !!!! Cred ca ne-am strange 100.000 !! Sa vada mizeriile Kanal D gest frumos,nu asa bataie de joc ce au facut ei !!!!/  Alin trebuia să câștige! Clar că suntem multi care nu o sa ne mai uitam/ Castigatorul e Alin. Ea a primit doar banii si trofeul. Sa castigi fara lupta inseamna sa triumfi fara glorie/ Alin nu a fost susținut de propria echipa, lucru care m-a intristat, si pe el l-a demoralizat!", este unul dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Beatrice Olaru are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Stiinte ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După ce a urmat mai multe cursuri de perfecționare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltându-și și un program de training online.

Pasiunea pentru sport a apărut încă din adolescență, când a început să facă handbal de performanță. Ea acordă nutriției și stilului sănătos de viață o mare atenție. În urmă cu 8 ani, a ieșit finalistă la Miss Univers România 2010.

Beatrice Olaru, Alin Andronic, Iulia Pîtea și Corina Petruț au fost cei patru finaliști de la Exatlon 2018. Trofeul Exatlon și marele premiu de 100.000 de euro au mers la Beatrice, dar aceasta nu se va bucura de această sumă de bani,  deoarece trebuie să plătească un impozit de 16%. 

sursa: fanatik.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg