627x0.jpg

Cu o avere estimată la peste un miliard de dolari, omul de afaceri, Ion Ţiriac, este socotit, de câţiva ani, cel mai bogat român.

În vârstă de 77 de ani, Ţiriac locuieşte într-un apartament de lux din complexul Stejarii Country Club, pe care chiar el l-a construit şi unde locuiesc  multe vedete, între care şi Simona Halep

Ţiriac deţine una dintre cele mai frumoase şi spaţioase locuinţe din complex, în care piesa de rezistenţă este o baie de lux.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citeste mai mult: adev.ro/pjv6q9

FOTO

627x0.jpg

627x0 (1).jpg

627x0 (2).jpg627x0 (3).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.