x-factor_50551100_55185000.jpg

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis care sunt favoriții, desemnând astfel patru finaliști.

Prima parte a Semifinalei X Factor s-a încheiat cu o nouă prestație de ținut minte. Cel de-al doilea concurent din echipa lui Carla's Dreams este Cristian Moldovan, iar alegerea sa pentru a merge în Finală a fost una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din ultimii 30 de ani.

După opt momente magice, încep emoțiile. Voturile publicului decid concurenții care vor merge în partea a doua Semifinalei. În lupta pentru calificarea în Finală au rămas: Bella Santiago, Cristina Vasopol, Cristian Moldovan, Doinița Ioniță, Cristian Sanda și Ioana Bulgaru, în vreme ce Vox și Alex Stremițeanu părăsesc întrecerea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marii finaliști X Factor 2018 sunt: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

sursa: dcnews.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

La Buzău a nins cu... tunete și fulgere - VIDEO

La Smeeni, în județul Buzău, oamenii au avut parte de un fenomen meteo rar întânit: au fost semnalate tunete și fulgere în timp ce afară ningea.  Mai mulți localnici s-au trezit în cursul nopții din cauza...