banica.jpg

Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară! Anunțul a fost făcut pe scena Sălii Palatului, unde a susținut un concert, în acest weekend. Emoționat, artistul a mărturisit publicului că așteaptă cu nerăbdare noua fericire în viața lui.

De altfel, seara specială nu a fost dedicată numai membrului nou al familiei, ci și Violetei, fiica lui și a Andreei Marin. Celebrul cântăreț i-a făcut și fiicei sale o declarație, dat fiind faptul că era ziua ei de naștere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După dedicație, Bănică a anunțat cu bucurie că va deveni tatăl a trei copii. Acesta a mărturisit că Moș Crăciun a venit aseară cu marea surpriză, cea de a fi din nou tată. ” Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a încheiat Ștefan Bănică.

sursa: cancan.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

O vedetă de la Antena 1 va fi mămică

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1, Mihaela Călin (35 de ani), este însărcinată în trei luni și jumătate, iar în iunie va aduce pe lume un băiețel. Întrucât se știe că primele luni de sarcină...