bogdan-ioan-si-smiley_839_tb730 (1).jpg

Finala Vocea României, câștigată de Bogdan Ioan, antrenor fiind Smiley, a declanșat o serie de comentarii negative pe pagina de Facebook a emisiunii.

Cei mai mulți susțin că Dora, ”eleva„ Irinei Rimes, trebuia să câștige marele premiu de 100.000 de euro.

Asta deoarece Bogdan a impresionat doar pentru că îl imită foarte bine pe regretatul Michael Jackson.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată câteva dintre mesajele contestatarilor lui Bogdan, potrivit cancan.ro:

Maria: Nu mi se pare a fi asta vocea, au fost voci mult superioare, păcat.

Angela: Păcat, adevărata voce este Dora în opinia multora… Dezamăgitor.

Raisa: Dora a fost mult mai bună dar publicul a ales. Nu știu cine a votat dar asta e rezultatul.

Oana:  Nu merită. Câştigătoarea trebuia să fie Dora.

Bianca: Felicitări câștigătorului, însă nu cred că acest clasament final a redat adevăratul câștigător al concursului. Poate cea mai puternică voce a concursului să iasă pe ultimul loc?! Bogdan este talentat, dar nu cred că merita să câștige acest concurs.

Teodora: Publicul apreciază Michael Jackson….nu e corect. Dora a fost mult mai bună. Bogdan trebuia să fie pe locul 4

Marius Daniel: A câștigat o voce care a avut câteva momente bune în detrimentul unora care au fost constant excepționale

Mădălina: Păcat…. nu mă mai uit la emisiune… nedrept … din punctul meu de vedere Alma și Dora au fost de excepție…

Ion: Încă din audţiîi s-a ştiut că el va câştiga, deci nu m-a surprins cu nimic. În schimb, Dora m-a surprins foarte plăcut.

Alex Marius: Bogdan a fost senzaţional în audițiile pe nevăzute, însă Dora a fost minunată pe toată durata acestui sezon! 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.