WhatsApp Image 2018-12-14 at 12.01.38.jpeg

Dacă nu ai ce face în perioada 15-18 decembrie, ești așteptat la Ploiești International Film Festival (PIFF). Evenimentul se află la cea de a 7-a ediție și în fiecare an a adus pe ecran cele mai noi și captivante scurtmetraje din lume.

PIFF a devenit cel mai important festival de film din Ploiești, iar pentru câteva zile, orașul se transformă într-un centru cultural datorită originalității programului, dar și diversității acestuia. De altfel, toate proiecțiile vor avea loc la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

În cadrul evenimentului are loc și o competiție între câteva filme scurte: thriller, horror, fantasy și sci-fi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iată programul pentru cele patru zile pline de magie:

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu orele 13:00, are loc workshopul de screenwriting susținut de Filip Columbeanu. Aici îți poți transforma ideea într-un scenariu, iar Filip te învață cum, el fiind scenarist freelancer cu o experiență de peste 8 ani în film, teatru și televiziune.

Duminică, 16 decembrie, are loc același workshop, susținut tot de Filip Columbeanu. La ora 17:00 are loc „Best of PIFF 2017”, unde vor fi prezentate 8 filme scurte thriller, horror, fantasy & sci-fi. Începând cu orele 19:00, va avea loc „Competiția Oficială 1 PIFF 2018”, iar la orele 21:00 va avea loc cea de-a doua competiție PIFF.

Luni, 17 decembrie, la ora 22:00 va începe „Love Story Special PIFF 2018”, unde vor fi proiectate 11 filme scurte de dragoste, neobișnuite.

De altfel, în ultima zi de festival, marți, 18 decembrie va avea loc proiecția lungmetrajului „ În Pronunțare”, prezentat pentru prima oară în România.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.