Afis Cununa de cantec romanesc + instrumentisti.jpg

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în data de 15 decembrie 2018, Festivalul -Concurs Național de Interpretare a Muzicii Populare Româneşti „Cunună de Cântec Românesc“, ediţia a V-a şi Festivalul-Concurs Naţional de Folclor pentru Tinerii Instrumentişti, ediţia I.  

Evenimentul va avea loc în sala de concerte „Ion Baciu“ a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești, începând cu ora 14.00 ( concursul).

La ora 17.00, va avea loc un moment artistic, susţinut de Ansamblul Folcloric „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti  –Coregrafie Vasile Enache, Conducere muzicală Nicolae Vicol.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În continuare, va susţine un recital domnişoara Cristina Chichiriţă, câştigătoarea ediţiei anterioare a Concursului Naţional de Interpretare a Muzicii Populare Româneşti Cunună de Cântec Românesc.

Seara se va încheia cu Gala Laureaților.            

Spectacolul va fi acompaniat de Orchestra Populară « Flacăra Prahovei » a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploieşti, dirijor Marian Dovâncă. 

Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.