Afis Festivalul Colindelor_TIPO.jpg

Casa de Cultură   Ion Luca Caragiale  a Municipiului Ploieşti organizează, în zilele de 16 şi 17 decembrie 2018,  cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional “E vremea colindelor”. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, începând cu ora 17.00.

În cadrul spectacolului, care aduce în sufletele ploieştenilor un strop din spiritul sărbătorilor de iarnă, vor urca pe scenă următoarele ansambluri şi formaţii folclorice:

-Ansamblul Folcloric „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a MunicipiuluiPloieşti  –Coregrafie Vasile Enache, Conducere muzicală Nicolae Vicol;

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

-Ansamblul Folcloric „MĂRGINIMEA” din Sibiu, al Asociației „Ghiocelul”, coregraf prof. Vasile Stoia;

-Ansamblul Folcloric „Flori din MaramureŞ” al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş,coregraf
prof. Grigore Simionca;

-Ansamblul Folcloric “Colindătorii- Măgura Cerneşti”, Maramureş;

 -Ansamblul de dansuri populare „MuguraŞII Poienarilor” al Căminului Cultural din Poienarii Burchii, coregraf Eduard Horobeanu;                                                 -Grupul de datini şi obiceiuri „BistriŢA Aurie”, Ciocăneşti, jud. Suceava, coregraf Petru Lupescu;

-Ansamblul de datini şi obiceiuri „Roua”, Cloşani,  al Școlii Populare de Artă
Târgu-Jiu, jud. Gorj,  coregraf Carmen Sarcină ;

-Corala „Paul Constantinescu” Ploieşti, a Casei de Cultură
 „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, dirijor Cristian Boldorea.

Prima seară se va încheia cu un recital susţinut de îndrăgitele interprete Irina Loghin şi Sava Negrean Brudaşcu, iar la finalul celei de-a doua seri vor urca pe scenă binecunoscuții artişti  Maria Dragomiroiu şi Constantin Enceanu.  

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.