Pentru ce sumă de bani își… sacrifică Andreea Bălan noaptea de Revelion

b46-7-vedete-andreea-2.jpg

b46-7-vedete-andreea-2.jpg

Cântăreața Andreea Bălan își sacrifică noaptea de Revelion, dar se umple de bani, dat fiind că va susține mai multe concerte. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Andreea Bălan are agenda de Revelion destul de încărcată, dat fiind faptul că aceasta va susține cinci spectacole în noaptea dintre ani.

Chiar dacă își sarcifică noaptea de revelion, aceasta va încasa bani frumoși din concertele pe care le susține. 

Conform click.ro, cântăreaţa are cinci concerte în noaptea dintre ani, începând de la ora 22.00: două la Sinaia, două la Predeal şi unul la Bran.

- Publicitate -
- Publicitate -

Onorariul solistei pentru spectacolul ‘Fantezia Star”, în care va schimba peste 10 ţinute, e de 3.300 de euro însă, de Revelion, suma cerută sare la 3.500 de euro.

Andreea Bălan, care este însărcinată în șapte luni, îl va avea alături de ea, de revelion, pe soțul ei, actorul George Burcea. 

sursa: click.ro

- Publicitate -
- Publicitate -
Georgiana Kelemen
Georgiana Kelemen lucrează în presa locală din 2005. A lucrat ca tehnoredactor în presa tipărită, în redacții precum Viața Prahovei, Universul Prahovean, Telegraful de Prahova, Monitorul de Prahova și Telegrama. Din 2016 face parte din echipa Observatorul Prahovean, unde a pus umărul la dezvoltarea ediției online, învâțând și să scrie articole dar și să se modeleze în alte domenii. Chiar dacă a descoperit complexitatea domeniului de comunicare, grafică, editare video și se dedică dezvoltării proiectelor conexe ale ziarului online, Georgiana semnează texte din domeniul comunicării și promovării.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -