fbpx

florinsalam.jpg

După bătaia încasată la o nuntă în Italia, fanii lui Florin Salam au fost în stare de șoc. Și asta din cauza unei vești îngrozitoare care circulă pe Internet.

În urmă cu ceva vreme, Florin Salam a fost chemat în Italia pentru a cânta la un botez. Acolo a încasat o bătaie zdravănă și apoi a fost răpit.

După incident, internetul a fost împânzit de o știre conform căreia artistul ar fi fost găsit mort în camera de hotel.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Era o nebunie în Italia printre noi, românii, din zonă! Nimeni nu ştia ce se întâmplă de fapt cu manelistul! Noi am aflat ca era mort deja în cameră de hotel, iar vestea asta s-a răspândit cu repeziciune. Eram de-a dreptul şocaţi!

Am înţeles că, iniţial, Florin Salam a fost bătut cu bestialitate în Milano, dar chiar să fie ucis, ar fi fost ceva foarte grav! Noroc că peste câteva ore s-a făcut lumina în cazul lui şi am aflat că este teafăr, dar speriat! Atunci, s-au liniştit toţi. Va daţi seamă ce zarvă s-ar fi făcut pe aici ca violentă de la nuntă să se transforme în vreo crimă! Slavă Domnului că nu s-a întâmplat aşa şi până la urmă, cântăreţul a ajuns în perfectă stare în Romania”, a spus un român stabilit în Italia de mai bine de 15 ani, conform wowbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!