62007083.jpg

Telespectatorii au decis vineri seară cine sunt cei patru finalişti ai celui de-al optulea sezon „Vocea României“. Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care sunt la un pas de râvnitul titlu şi de premiul în valoare de 100.000 de euro.  

În finala „Vocea României“ de vinere viitoare, 14 decembrie, vor lupta trei fete şi un băiat: Mădălina Coca, din echipa Andrei, Alma Boiangiu, eleva lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, de la Irina Rimes, şi Bogdan Ioan, antrenat de Smiley.

Alma Boiangiu a oferit una dintre cele mai puternice interpretări ale semifinalei „Vocea României“. Concurenta lui Tudor Chirilă a fost apreciată de juriu şi public pentru maniera emoţionantă în care a cântat „Wicked Game“, de la Chris Isaak. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mădălina Coca din echipa Andrei a ridicat pe toată lumea în picioare cu hit-ul lui Joe Cocker, „Unchain My Heart“.  

Dora Gaitanovici, din echipa Irinei Rimes, a ajuns în finala „Vocea României“ graţie melodiei „Je Suis Malade“, a Larei Fabian. 

Smiley merge în finala „Vocea României“ cu Bogdan Ioan care s-a remarcat prin timbrul foarte asemănător cu al Regelui Pop Michael Jackson. Şi în semifinală, concurentul a mizat pe o piesă care să evidenţieze acest aspect - „Can't Feel My Face“, de la The Weeknd.  

sursa: stirileprotv.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine sunt finaliștii de la XFactor - VIDEO

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis care sunt favoriții, desemnând astfel patru finaliști. Prima parte a Semifinalei X...