fbpx

62007083.jpg

Telespectatorii au decis vineri seară cine sunt cei patru finalişti ai celui de-al optulea sezon „Vocea României“. Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care sunt la un pas de râvnitul titlu şi de premiul în valoare de 100.000 de euro.  

În finala „Vocea României“ de vinere viitoare, 14 decembrie, vor lupta trei fete şi un băiat: Mădălina Coca, din echipa Andrei, Alma Boiangiu, eleva lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, de la Irina Rimes, şi Bogdan Ioan, antrenat de Smiley.

Alma Boiangiu a oferit una dintre cele mai puternice interpretări ale semifinalei „Vocea României“. Concurenta lui Tudor Chirilă a fost apreciată de juriu şi public pentru maniera emoţionantă în care a cântat „Wicked Game“, de la Chris Isaak. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mădălina Coca din echipa Andrei a ridicat pe toată lumea în picioare cu hit-ul lui Joe Cocker, „Unchain My Heart“.  

Dora Gaitanovici, din echipa Irinei Rimes, a ajuns în finala „Vocea României“ graţie melodiei „Je Suis Malade“, a Larei Fabian. 

Smiley merge în finala „Vocea României“ cu Bogdan Ioan care s-a remarcat prin timbrul foarte asemănător cu al Regelui Pop Michael Jackson. Şi în semifinală, concurentul a mizat pe o piesă care să evidenţieze acest aspect - „Can't Feel My Face“, de la The Weeknd.  

sursa: stirileprotv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!