WhatsApp Image 2018-12-08 at 09.07.31.jpeg

Am asistat, vineri seară, la Zooming Christmas, un concert de sărbători realizat de profesorii și elevii Colegiului de Artă Carmen Sylva din Ploiești la filarmonica Paul Constantinescu. Am fost impresionat de talentul acestor copii minunați, dar și de devotamentul profesorilor. Într-o lume dominată de manageri, IT și avocați, să își dorești să fii artist e mare lucru!

Concertul a fost susținut de elevii clasei de pian - prof. Cristian Duca, alături de Trupa ZOOM ( Leonard Stoica – Tobe/Percuție, Dan Lung – Chitară, Lucian Duță – Vioară, Zefir Brezeanu – Saxofon/Clarinet, Lăcrămioara Bradoschi – Voce, Relu Despa – Percuție/Tobe, Andrei Frîncu – Contrabas/Chitară Bas, Cristian Duca – Pian), dar și de invitații lor, elevi și foști elevi ai colegiului, care urmează în prezent cursurile Conservatorului.

A fost o încântare să asist la un spectacol senzațional, ai cărui protagoniști au fost și copii de șapte-opt ani. Felicitări elevilor, profesorilor și în special lui Cristian Duca, profesor de pian la acest colegiu unic în Prahova, cel care a organizat concertul până la cele mai mici detalii. #mandrucasuntploiestean

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

P.S. Vrăjit de talentul acestor copii minunați, nu am filmat decât scurte momente din concert, care va fi disponibil integral pe un DVD în perioada mediat următoare. Vă recomand să-l cumpărați pentru că merită!

VIDEO 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...