WhatsApp Image 2018-12-08 at 09.07.31.jpeg

Am asistat, vineri seară, la Zooming Christmas, un concert de sărbători realizat de profesorii și elevii Colegiului de Artă Carmen Sylva din Ploiești la filarmonica Paul Constantinescu. Am fost impresionat de talentul acestor copii minunați, dar și de devotamentul profesorilor. Într-o lume dominată de manageri, IT și avocați, să își dorești să fii artist e mare lucru!

Concertul a fost susținut de elevii clasei de pian - prof. Cristian Duca, alături de Trupa ZOOM ( Leonard Stoica – Tobe/Percuție, Dan Lung – Chitară, Lucian Duță – Vioară, Zefir Brezeanu – Saxofon/Clarinet, Lăcrămioara Bradoschi – Voce, Relu Despa – Percuție/Tobe, Andrei Frîncu – Contrabas/Chitară Bas, Cristian Duca – Pian), dar și de invitații lor, elevi și foști elevi ai colegiului, care urmează în prezent cursurile Conservatorului.

A fost o încântare să asist la un spectacol senzațional, ai cărui protagoniști au fost și copii de șapte-opt ani. Felicitări elevilor, profesorilor și în special lui Cristian Duca, profesor de pian la acest colegiu unic în Prahova, cel care a organizat concertul până la cele mai mici detalii. #mandrucasuntploiestean

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

P.S. Vrăjit de talentul acestor copii minunați, nu am filmat decât scurte momente din concert, care va fi disponibil integral pe un DVD în perioada mediat următoare. Vă recomand să-l cumpărați pentru că merită!

VIDEO 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg