andreea-ibacka-a-nascut-cabral--1024x768.jpg

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată! Vestea că mica prințesă vine pe lume a fost dată ieri, 4 decembrie, de Cabral. El a făcut public un selfie înainte ca soția lui să o aducă pe lume pe fetița lor.

Andreea Ibacka i-a dăruit, ieri, primul copil soțului ei, Cabral. Înainte să intre în sala de nașteri și să o strângă în brațe pe fiica lor, cei doi soți au făcut un selfie în care radiau de fericire. 

Cabral mai are un copil din mariajul cu Luana Ibacka: fiica lor, Inoke Ibacka, care are 16 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cabral a fost cel care a anunţat că soţia sa se pregăteşte să nască, atunci când a pus pe pagina sa de Facebook două imagini din spital.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Cu puțin timp în urmă acesta a postat prima imagine cu fetița lui și a Andreei, însoțită de mesajul: "Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând... vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată... Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin... d-astea."

47571860_2376064295779609_5634059372142264320_o.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.