fbpx

andreea-ibacka-a-nascut-cabral--1024x768.jpg

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată! Vestea că mica prințesă vine pe lume a fost dată ieri, 4 decembrie, de Cabral. El a făcut public un selfie înainte ca soția lui să o aducă pe lume pe fetița lor.

Andreea Ibacka i-a dăruit, ieri, primul copil soțului ei, Cabral. Înainte să intre în sala de nașteri și să o strângă în brațe pe fiica lor, cei doi soți au făcut un selfie în care radiau de fericire. 

Cabral mai are un copil din mariajul cu Luana Ibacka: fiica lor, Inoke Ibacka, care are 16 ani.

Cabral a fost cel care a anunţat că soţia sa se pregăteşte să nască, atunci când a pus pe pagina sa de Facebook două imagini din spital.

Cu puțin timp în urmă acesta a postat prima imagine cu fetița lui și a Andreei, însoțită de mesajul: "Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând... vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată... Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin... d-astea."

47571860_2376064295779609_5634059372142264320_o.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Duminică, 10 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Elena Udrea, fotografiată pe stradă în Costa Rica

Elena Udrea a fost fotografiată în San Jose, Costa Rica. Fostul ministru al Turismului a fost surprinsă zâmbind, alături fiica Eva Maria şi logodnicul Adrian Alexandrov. Imaginea a stârnit un val de...