1543413442_24210348_1540890409327006_6823694866768881894_o.jpg

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Nationale a României și a Centenarului Marii Uniri, artiștii secției Teatrul de Revistă Majestic a Teatrului „Toma Caragiu” vor susține sâmbătă, 1 decembrie, spectacolul-concert ”O sută de ani de muzică”.

Comunicatul teatrului:

Incepand cu ora 19.10, dupa aprinderea iluminatului festiv, publicul va putea urmari, in zona Centrului Civic a municipiului Ploiesti, un moment creat special pentru a marca celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe scena vor urca solistii Teatrului de Revista Majestic :

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Nico, Daniela Raduica, George Capanu, Romeo Zaharia, Madalina Cernat, Rodica Tudor, care, acompaniati de membrii Orchestrei Majestic, vor interpreta cateva dintre cele mai frumoase melodii romanesti (Romania, Trandafir de la Moldova, Doamne, ocroteste-i pe romani, Noi suntem romani, si altele).

Actorii Teatrului de Revista Majestic : George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Dana Vulc, Cosmin Sofron, Rodica Alexandru, Mihaela Dutu, Robert Oprea, vor fi de asemenea prezenti, pentru a delecta publicul cu momente artistice.

Accesul publicului este liber.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.