B1LmY+KeulS._SL1000_.jpg

Trupa Whitesnake revine la București, într-un concert susținut la Arenele Române pe 1 iulie 2019, în cadrul turneului mondial "Flesh & Blood World Tour". 

Primele 1.000 de bilete au prețuri speciale și se pun în vânzare pe 3 decembrie. Până atunci, însă, fanii Metalhead și iabilet.ro înscriși la newsletter vor primi pe mail vineri, pe 30 noiembrie, un cod de acces cu care pot cumpără bilete în avans.

Biletele au următoarele prețuri:

  • VIP (cu loc)-319 lei în earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în față scenei)-229 lei în earlybird, 259 în presale și 270 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc)-139 lei în earlybird, 159 lei în presale și 170 lei la intrare + taxe 10 lei 
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Perioadă earlybird este limitată la primele 1.000 de bilete. Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Pentru biletele de pe Teren, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Române. Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și pre-sale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zonă Teren, dar însoțiți de un adult care are bilet, potrivit BestMusic Live Concerts.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro din: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.