fbpx

andreea-balan-4.jpg

Andreea Bălan a fost amendată de șefii de la Antenă din cauza faptului că nu a anunțat în cadrul trustului că este însărcinată. Artista a dezvăluit că este gravidă în revista Unica, fapt care i-a enervat la culme pe boșii de la postul de televiziune unde este jurat la show-ul “Te cunosc de undeva”.

”I-au tăiat, fără să stea la discuţii, 3000 de euro. I-au trimis o notificare î care au anunţat-o că este amendată pentru că a aunţat că este însărcinată în revista Unica. Pe şefii ei i-a enervat că nu a anunţat în trust, aşa că, fără să stea pe gânduri, au ars-o la buzunare”, a o sursă din Antena 1 pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, susţine sursa noastră, în ciuda faptului că Andreea a încercat să vorbească cu cei responsabil, vedeta s-a lovit de un zid de tăcere şi de intransigenţă. ”Şefii din Antenă nici nu au vrut să audă ce are de zis Andreea. I-au spus că a încălcat contractul, nu i-a interesat deloc că este însărcinată, că poate are nevoie de banii aceia, nimic. I-au trimis notificarea, i-au tăiat banii, nu au lăsat-o să vorbească”, a mai spus sursa respectivă.

sursa: wowbiz.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg