eliminare-duel-exatlon-305182.jpg

Faimoșii și Războinicii de la Exatlon au oferit un spectacol total telespectatorilor, în unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii, cel de protecție. Au mai rămas șase Faimoși și șapte Războinici în competiția pentru marele premiu de 100.000 de Euro, iar marea finală a celui de-al doilea sezon Exatlon se apropie cu pași repezi.

Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului a făcut aseară anunțul mult așteptat de fanii Exatlon. Show-ul se află pe ultima sută de metri, înaintea finalei care se anunță a se disputa în luna decembrie.

Cernat a spus că la Exatlon România mai sunt trei săptămâni cu eliminări duble, cu multă tensiune și emoție, urmate de play off-ul în care se va juca individual. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine sunt finaliștii de la XFactor - VIDEO

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis care sunt favoriții, desemnând astfel patru finaliști. Prima parte a Semifinalei X...