vedete-loredana-2005.jpg

Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice. Cunoscuta cântăreaţă de muzică uşoară românescă pare să fie exagerat cu intervenţiile la nivelul feţei, pentru că nu mai seamănă deloc cu artista pe care o știm cu toții! 

Un lucru este evident la înfăţişarea Loredanei: e total transformată de bisturiu.

Presa a scris de-a lungul timpului de intervenţiile la care a fost supusă faţa divei, printre care rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze şi botox pentru riduri. Între timp, gama de operaţii s-a extins, iar unele au fost chiar repetate: injecţii atirid cu botox, blefaroplastie, rinoplastie, şi din nou acid hialuronic în buze!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Recent, diva şi-a pus şi extensii lungi şi chiar arată precum o Cosânzeană.

loredana-groza-operatii-photoshop-noiembrie-2018_1.jpg

loredana-groza-operatii-photoshop-noiembrie-2018_3.jpg

loredana-groza-operatii-photoshop-noiembrie-2018_4.jpg

sursa: click.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.