952193-doroftei7.jpg

Leonard Doroftei trece prin momente dificile după ce a fost nevoit să-și mute pub-ul din centrul Ploieștiului în incinta stadionului Ilie Oană. El se gândește chiar să își facă un alt pub în București, însă până atunci face orice să-și salveze afacerea de familie de la Ploiești, inclusiv să servească la mese.

Doroftei a declarat pentru libertatea.ro că este nevoit să facă pe chelnerul pentru că ospătarii nu vin unde clienții sunt puțini și nu primesc suficient bacșiș.

Citește și Leonard Doroftei intenționează să plece din Ploiești. Speră să-și salveze afacerea de familie în București

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Leonard Doroftei:

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

”Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese. E greu să angajăm personal pentru că oamenii nu-ți stau doar ca să servească la două-trei mese pe zi. Se știe, salariile ospătarilor sunt mici, așa că, dacă n-au clienți prea mulți, nu câștigă nici bani suplimentari din eventualele bacșișuri. Este simplu. Unde e vad, vin și ospătarii, unde nu e, fug văzând cu ochii. Sper însă ca ploieștenii mei să vină la noua locație. Îi așteptăm cu drag”.

Pub-ul este o afacere de familie, așa că soția îl ajută pe Doroftei.

 ”Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot! Nu stăm să cerșim, muncim pentru noi, pentru a reuși cu afacerea noastră”, a mai spus Doroftei pentur sursa citată.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Razie pe Bulevardul Republicii din Ploiești

Atenție, șoferi! Polițiștii rutieri ploieșteni se află, la această oră (11.30), pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Oamenii legii sancționează pe toți cei care parchează neregulamentar. Razia...