fbpx

952193-doroftei7.jpg

Leonard Doroftei trece prin momente dificile după ce a fost nevoit să-și mute pub-ul din centrul Ploieștiului în incinta stadionului Ilie Oană. El se gândește chiar să își facă un alt pub în București, însă până atunci face orice să-și salveze afacerea de familie de la Ploiești, inclusiv să servească la mese.

Doroftei a declarat pentru libertatea.ro că este nevoit să facă pe chelnerul pentru că ospătarii nu vin unde clienții sunt puțini și nu primesc suficient bacșiș.

Citește și Leonard Doroftei intenționează să plece din Ploiești. Speră să-și salveze afacerea de familie în București

Leonard Doroftei:

”Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese. E greu să angajăm personal pentru că oamenii nu-ți stau doar ca să servească la două-trei mese pe zi. Se știe, salariile ospătarilor sunt mici, așa că, dacă n-au clienți prea mulți, nu câștigă nici bani suplimentari din eventualele bacșișuri. Este simplu. Unde e vad, vin și ospătarii, unde nu e, fug văzând cu ochii. Sper însă ca ploieștenii mei să vină la noua locație. Îi așteptăm cu drag”.

Pub-ul este o afacere de familie, așa că soția îl ajută pe Doroftei.

 ”Monica lucrează în bar. E afacerea noastră, de familie, e normal să lucrăm cot la cot! Nu stăm să cerșim, muncim pentru noi, pentru a reuși cu afacerea noastră”, a mai spus Doroftei pentur sursa citată.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg