fbpx

jazz_n.jpg

Se anunță încă un weekend friguros la Ploiești, dar asta nu trebuie să te facă să rămâi în casă. Avem câteva idei pentru tine și prietenii tăi, o listă cu evenimentele și spectacolele din acest sfârșit de săptămână.

Pentru ziua de sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor, trupa PAM PAM organizează o serie de spectacole de teatru muzical educativ pentru întreaga familie, începând cu orele 11:00. De altfel, la ora 17:00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul ”Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în regia lui Șerban Puiu, aduce în prim-plan niște răsturnări de situație în viața de cuplu a personajelor Jacqueline și Robert. Piesa este jucată în prezent în peste 22 de țări precum: SUA, Canada, Africa de Sud, Franța, Germania.

Weekend-ul continuă cu spectacolele muzicale din cadrul Festivalului de Jazz Ploiești, astfel, sâmbătă și duminică, muzica va răsuna la Curtea Berarilor, începând cu orele 17:30. Pentru că tot am vorbit de muzică, duminică, la Irish Pub Ploiești-The ShamRock, trupa Țapinarii te invită la concertul lor.

Dacă ești interesat de artă, Muzeul Județean de Artă Prahova ”Ion Ionescu-Quintus” îți pune la dispoziție expoziția ”Înfățișări” a artistei Adriana Brăileanu. Tot la capitolul artă, sâmbătă, la Meda Consulting, se organizează un atelier de pictură, unde copiii vor învăța să picteze icoane pe sticlă.

Dacă tot nu te-am convins să ieși din casă, Teatrul Toma Caragiu pune în scenă, în aceste două zile, spectacolele ”Menajeria de sticlă”, în regia Sânzianei Stoican, dar și ”Omul care a văzut moartea”, în regia lui Cristi Juncu.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg