jazz_n.jpg

Se anunță încă un weekend friguros la Ploiești, dar asta nu trebuie să te facă să rămâi în casă. Avem câteva idei pentru tine și prietenii tăi, o listă cu evenimentele și spectacolele din acest sfârșit de săptămână.

Pentru ziua de sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor, trupa PAM PAM organizează o serie de spectacole de teatru muzical educativ pentru întreaga familie, începând cu orele 11:00. De altfel, la ora 17:00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul ”Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în regia lui Șerban Puiu, aduce în prim-plan niște răsturnări de situație în viața de cuplu a personajelor Jacqueline și Robert. Piesa este jucată în prezent în peste 22 de țări precum: SUA, Canada, Africa de Sud, Franța, Germania.

Weekend-ul continuă cu spectacolele muzicale din cadrul Festivalului de Jazz Ploiești, astfel, sâmbătă și duminică, muzica va răsuna la Curtea Berarilor, începând cu orele 17:30. Pentru că tot am vorbit de muzică, duminică, la Irish Pub Ploiești-The ShamRock, trupa Țapinarii te invită la concertul lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă ești interesat de artă, Muzeul Județean de Artă Prahova ”Ion Ionescu-Quintus” îți pune la dispoziție expoziția ”Înfățișări” a artistei Adriana Brăileanu. Tot la capitolul artă, sâmbătă, la Meda Consulting, se organizează un atelier de pictură, unde copiii vor învăța să picteze icoane pe sticlă.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Dacă tot nu te-am convins să ieși din casă, Teatrul Toma Caragiu pune în scenă, în aceste două zile, spectacolele ”Menajeria de sticlă”, în regia Sânzianei Stoican, dar și ”Omul care a văzut moartea”, în regia lui Cristi Juncu.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.