adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-episodul-11-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-inainte-si-dupa-2.jpg

Poate că, la prima vedere, familia Vasalache ar părea una la fel ca alte sute de mii de familii care locuiește la bloc, în România, și care duce o viață absolut normală. Dar totuși ceva îi diferențiază față de alții și anume că mezina familiei este o campioană. Deja face o figură foarte frumoasă la nivel național, după doar patru ani de judo.

adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-renovat-de-Visuri-la-cheie-episodul-11-sezonul-5-5.jpg

Așadar, dacă ar fi la fel ca alte familii, ar însemna să avem sute de mii de campioni. Și totuși, nu-i avem, așa că atunci când dăm peste un copil talentat, despre care cei mai titrați din domeniu spun despre el că merită ajutat și sprijinit, e cazul să trecem la treabă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Cum arată casa din Prahova renovată de ”Visuri la cheie” pentru mama care își crește singură fetița bolnavă

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Familia Vasalache locuiește în Târgoviște, într-un apartament mic, de doar 41 de metri pătrați (fără balcon 39 mp), așa că pentru noi, echipa Visuri la cheie a fost o reală provocare renovarea. Citește contiinuarea pe adelaparvu.com

FOTO Un apartament obișnuit s-a transformat într-un cămin de vis:

adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-episodul-11-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-inainte-si-dupa-1.jpg

adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-episodul-11-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-inainte-si-dupa-2.jpg

adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-episodul-11-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucatarie-inainte-si-dupa-2-2.jpg

adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-episodul-11-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucatarie-inainte-si-dupa-2-1.jpg

adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-episodul-11-sezonul-5-Visuri-la-cheie-dormitor-inainte-si-dupa.jpg

adelaparvu.com-despre-apartament-Targoviste-episodul-11-sezonul-5-Visuri-la-cheie-baia-inainte-si-dupa-1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din comuna Plopu - UPDATE

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noapte după ce focul a izbucnit la o casă din satul Hârsa, comuna Plopu. Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, potrivit ISU Prahova. UPDATE -...