fbpx

onore bun.jpg

Dacă ești genul de persoană care consideră că singura bijuterie pe care un bărbat trebuie să o poarte este ceasul, te rugăm să te mai gândești. Pe lângă opțiunile zilnice, precum gențile sau pantofii și accesorii scumpe precum ceasurile și poate butonii de cămață, bărbații nu prea au foarte multe de ales în materie de accesorii. De aceea, alegerea modelului potrivit de cravată sau papion poate avantaja sau strica complet o ținută. Mai jos, îți vom da câteva recomandări cu privire la momentele în care trebuie să porți o cravată sau un papion.

Chiar dacă nu există reguli bine stabilite în legătură cu purtarea papionului, recomandarea noastră este să nu încerci dacă nu ești sigur de combinație. Nu purta un papion doar pentru că trebuie să îl porți. Nu se poate pune la gât în orice ținută.

Ești genul de bărbat care poartă papion sau cravată? Cei mai mulți optează pentru papioane atunci când participa la evenimente foarte formale. Însă, există bărbați care poartă cravată cu extrem de mult stil și o pot face oricând.

Recomandarile consilierului #Onore

Ceea ce porți la gât este determinat de evenimentul la care participi. Desigur, dacă ești Tom Ford poți purta un papion oricând. Poți alege un papion pentru petrecerea de Crăciun de la locul de muncă deoarece este un accesoriu festiv și va atrage toate privirile.

Dacă ținuta pe care o porți implică satin sau catifea, îți recomandăm să optezi pentru un papion. De asemenea, papionul este potrivit și atunci când ai un sacou cu un nasture sau cu doi nasturi. Dacă este un sacou cu mai mulți nasturi, alege o cravată dacă nu este vorba de un eveniment foarte formal. Regula inversă trebuie aplicată atunci când alegi o cravată. Spre exemplu, dacă porți o cămață într-o nuanță solidă, alege o cravată cu imprimeu, iar dacă porți o cămașă cu imprimeu, alege o cravată simplă.

Cravatele pot fi purtate aproape pentru orice ocazie. Chiar și pentru evenimentele black tie. Însă, trebuie să te asiguri că acea cravată funcționează foarte bine cu restul ținutei. Totuși, nu purta o cravată la prima întâlnire. Dacă optezi pentru un sacou, menține ținuta la un nivel casual. Un alt sfat pe care vrem să ți-l oferim este să nu combini niciodată o cravată colorată cu o cămașă neagră. Nu arată și nu va arăta niciodată bine!

(P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg