fullscreen-capture-15-nov-18-54940-pm.bmp_tb730.jpg

Pro TV se pregătește de un nou show de talente. „Cântă acum cu mine” (adaptare după formatul All Togheter Now) a intrat în faza preselecțiilor, anunță Pro TV

Marele premiu pus la bătaie va fi de 50.000 de euro. 

Show-ul îl va avea pe Cabral prezentator, iar pe Loredana în calitate de jurat principal. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Formatul a fost achiziționat recent de la Endemol Shine, iar potrivit presei internaționale emisiunea va fi filmată în studioul deja construit din Polonia, iar în primă fază au fost achiziționate opt episoade. Informațiile nu au fost confirmate încă de Pro TV. 

Citește continuarea pe paginademedia.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine sunt finaliştii de la Vocea României 2018 - VIDEO

Telespectatorii au decis vineri seară cine sunt cei patru finalişti ai celui de-al optulea sezon „Vocea României“. Telespectatorii au ales prin vot finaliştii „Vocea României“: patru concurenţi care...