email_upc_main-image_tb730.jpg

UPC va oferi gratuit abonaților serviciul de conținut video Voyo până la data de 15 ianuarie 2019, potrivit unui anunț trimis abonaților.

Cine poate accesa oferta? Doar cei care abonament la televiziune digitală și de internet la UPC. 

Codul de acces la Voyo se obține prin solicitarea unu Cod unic de acces de pe upc.ro. De asemenea, este necesară înregistrarea pe www.voyo.ro, unde se va introduce codul de acces primit de la UPC după solicitare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe paginademedia.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.