maria-ciobanu-ionut-dolanescu_35390900.jpg

Ştirea că Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu au murit într-un accident de maşină a speriat o ţară întreagă. Un site dubios de ştiri a anunţat că cei doi artişti au murit într-un accident de maşină, ştirea dovedindu-se, din fericire, una falsă.

Site-ul respectiv oferea chiar detalii importante prin care încerca să fie cât mai credibil. Ştirea falsă anunţa că accidentul a avut loc în Bucureşti şi că la volan se afla artistul, în timp ce mama sa era pe bancheta din spate.

Imediat după ce ştirea falsă s-a răspândit în mediul online, un apropiat al familiei a precizat că cei doi nici nu se află în ţară, fiind plecaţi în Statele Unite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu este prima dată când astfel de ştiri false apar. În trecut, şi numele lui Carmen Şerban, Fuego, Maria Dragomiroiu, Marian Râlea sau Irina Loghin au fost subiectul unor astfel de ştiri false.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

sursa: dcnews.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Luni, 10 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Pieton lovit de mașină pe DN 1, la Comarnic

Luni seară, pe DN 1, la ieșire din Comarnic spre Sinaia, un pieton a fost lovit de un autoturism 4x4. Din primele informații, pietonul, un bărbat de 70 de ani, ar fi traversat prin loc nepermis,...