adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-Prahova-4.jpg

Un om absolut deosebit Traian Popa, un prieten de nădejde pentru apropiații lui, un coleg respectat, un tată afectuos și grijuliu. Însă, în urmă cu trei ani de zile și-a pierdut soția, răpusă de cancer, iar viața lui Traian s-a schimbat radical. Traian a găsit puterea de-a merge mai departe și ajutat de extraordinara lui soră Elena a avut și are grijă de copiii lui.

Visul lui Traian a fost ca împreună cu soția lui să finalizeze casa pentru familia lor, însă cancerul este o boală care macină nu doar pe cel suferind, ci macină pe toată lumea din jurul celui bolnav.

Traian n-a mai avut nici bani, nici spor în a-și termina casa, chiar dacă a fost ajutat de către familie și de către apropiați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dar felul lui de a fi, un om bun și iubit de către comunitate, a făcut ca echipa Visuri la cheie să afle povestea lui și să-i întindă o mână de ajutor în a-și finaliza casa mult dorită pentru familia sa.

Uite AICI pe site-ul PROTV poți citi povestea familiei.

Am ajuns la Vărbilău, județul Prahova, unde am găsit o casă ridicată de Traian prin forțe proprii, cu instalațiile deja trase, dar nefinisată, fără dotări și evident nemobilată.

Iată cum arată casa familiei Popa înainte și după renovare:

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-fatade-3.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-fatade-5.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-living-3.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-living-1.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-bucataria-6.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-dormitor-matrimonial-7.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-dormitor-matrimonial-5.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-camera-baieti-2.jpg

adelaparvu.com-despre-episod-10-sezon-5-Visuri-la-cheie-Varbilau-camera-fetita-2.jpg

Mai multe detalii și imagini găsiți pe adelaparvu.com


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Patinoar pe străzile din Cărbunești - FOTO

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta...