adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-si-holul-14.jpg

”Sunt de cinci ani în proiectul Visuri la cheie și pot spune că nu am întâlnit o locuință atât de mică precum cea a familiei Cârja din Slobozia”. Este mărturisirea arhitectului Adela Pârvu, care a postat pe blogul său fotografii cu locuința de numai 40 de mp după renovarea echipei emisiunii cu rating uriaș de la Pro TV.

”Cele mai mari provocări au fost în privința amenajării bucătăriei și băii pentru că pur și simplu nu încăpeau dotările necesare, adică toate electrocasnicele în bucătărie, iar mașina de spălat nici gând să poată fi instalată în baie. Apoi, camerele erau cu trecere dintr-una într-alta, iar balconul putea fi accesat doar din ultima încăpere”, spune Adela Pârvu, cel mai vechi membru al echipei ”Visuri la cheie”.

Beneficiarii renovării sunt Valentina Cârja, băiețelul acesteia Rafael, dar și nepotul acesteia, Orlando, care a fost părăsit de mamă încă de când era foarte mic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Femeia este mândră de cei doi copii și încearcă - dintr-un singur salariu - să le ofere tot ce își doresc și să se ocupe cât mai bine de educația lor” este povestea publicată pe site-ul emisiunii.

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-2.jpg

Galerie FOTO Cum arată după renovare un apartament minuscul din Slobozia (sursa: adelaparvu.com)

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-camera-baietilor-6.jpg

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-camera-baietilor-8.jpg

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-si-holul-7.jpg

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-si-holul-12.jpg

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-si-holul-14.jpg

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-si-holul-9.jpg

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheiebaia-1.jpg

adelaparvu.com-despre-apartamentul-Slobozia-episodul-9-sezonul-5-Visuri-la-cheiebaia-3.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.