Ionut-Burloiu.jpg

Ionuț  Burloiu din Câmpina a fost desemnat fotograful anului cu un peisaj care a impresionat juriul concursului organizat de Bucharest Photofest (cel mai mare festival internațional de fotografie din România).

Potrivit campinatv.ro, marele premiu de 30.000 lei și titlul de "Fotograful anului în România" i-au revenit lui Ionuț Burloiu (39 de ani), un tânăr excepțional de talentat și care nu se află la primul premiu din cariera sa.

Președintele juriului a fost Rogert Toth, membru al Societății Regale de Fotografie din Marea Britanie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A făcut fotografii în multe țări și a câștigat multe premii, unele dintre fotografiile sale fiind publicate și în prestigioasa revistă "National Geographic".

Dar premiul de la FAR 2018 este, cu siguranță, important pentru Ionuț Burloiu pentru că este câștigat la el acasă.

sursa foto: fotografulanului.ro

Ionuț Burloiu

001328_400x400.png

Fotografia care i-a adus marele premiu

Ionut-Burloiu.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Concert Holograf, de Revelion, la Câmpina

Cunoscuta formație Holograf și tânărul solist Florin Cîrciu vor cânta la Câmpina, de Revelion. Acestea sunt numele care se vor afla pe afișul evenimentului organizat și finanțat de administrația...