fbpx

claudiu_popa_realit_61134700.png

După ce DIICOT a anunțat printr-un comunicat oficial că prezentatorii Ema Zeicescu de la TVR și Claudiu Popa de la Realitatea TV sunt urmăriți penal pentru deținere de droguri, acesta din urmă a reacționat.

Claudiu Popa de la Realitatea TV susține că rucsacul în care au fost găsite țigările cu cannabis nu era al său, ci al unui prieten, care a și recunoscut că țigările îi aparțin.

 Reacția prezentatorului de la Realitatea TV, acuzat de deținere de droguri pentru consum

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ”, a declarat Claudiu Popa, pentru Spynews.ro.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg