claudiu_popa_realit_61134700.png

După ce DIICOT a anunțat printr-un comunicat oficial că prezentatorii Ema Zeicescu de la TVR și Claudiu Popa de la Realitatea TV sunt urmăriți penal pentru deținere de droguri, acesta din urmă a reacționat.

Claudiu Popa de la Realitatea TV susține că rucsacul în care au fost găsite țigările cu cannabis nu era al său, ci al unui prieten, care a și recunoscut că țigările îi aparțin.

 Reacția prezentatorului de la Realitatea TV, acuzat de deținere de droguri pentru consum

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ”, a declarat Claudiu Popa, pentru Spynews.ro.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Când o să bem Coca Cola cu canabis

Viitorul președinte al companiei, James Quincey a respins posibilitatea de a adăuga produselor sale canabidiol, un derivat al canabisului, până când această substanţă nu va fi "legală" şi "sigură".   Într-un...