0928-selena-gomez-tmz-4.jpg

Selena Gomez a fost internată și primește tratament psihiatric, după ce a suferit o cădere nervoasă. Vedeta, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la spital de două ori în ultimele săptămâni, ca urmare a luptei cu depresia.

Primul incident a avut loc la sfârșitul lunii septembrie. Prietenii artistei au declarat, pentru TMZ, că aceasta era descurajată și emoțională, după ce medicii au descoperit că avea un nivel foarte mic al celulelor albe, după transplantul de rinichi. La câteva zile după internare, Selena Gomez a fost eliberată din spital.

Săptămâna trecută, însă, probleme au reapărut, iar reacția vedetei a fost mult mai severă. Potrivit sursei citate, Selena le-ar fi cerut medicilor să o externeze din nou, însă aceștia nu și-au dat acordul, din cauza stării precare de sănătate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultimele zile artista a intrat în grija psihiatrilor, care folosesc o metodă de tratament numită "terapia dialectic comportamentală", eficientă pentru multiple tulburări de ordin emoțional.

Recent, Selena Gomez și-a deschis sufletul în fața fanilor, pe Instagram, mărturisindu-le că depresia a fost viața ei, cinci ani la rând. Totodată, cântăreața le-a spus că va lua o pauză de la social media, pentru a se concentra asupra problemelor din prezent.

sursa: tmz.com


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

IT&C
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Instagram introduce o funcție nouă: mesajul vocal

Rețeaua socială deținută de Facebook oferă utilizatorilor posibilitatea să comunice și vocal prin intermediul serviciului intern de chat. Utilizatorii care, în locul numeroaselor aplicații de chat...