0928-selena-gomez-tmz-4.jpg

Selena Gomez a fost internată și primește tratament psihiatric, după ce a suferit o cădere nervoasă. Vedeta, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la spital de două ori în ultimele săptămâni, ca urmare a luptei cu depresia.

Primul incident a avut loc la sfârșitul lunii septembrie. Prietenii artistei au declarat, pentru TMZ, că aceasta era descurajată și emoțională, după ce medicii au descoperit că avea un nivel foarte mic al celulelor albe, după transplantul de rinichi. La câteva zile după internare, Selena Gomez a fost eliberată din spital.

Săptămâna trecută, însă, probleme au reapărut, iar reacția vedetei a fost mult mai severă. Potrivit sursei citate, Selena le-ar fi cerut medicilor să o externeze din nou, însă aceștia nu și-au dat acordul, din cauza stării precare de sănătate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultimele zile artista a intrat în grija psihiatrilor, care folosesc o metodă de tratament numită "terapia dialectic comportamentală", eficientă pentru multiple tulburări de ordin emoțional.

Recent, Selena Gomez și-a deschis sufletul în fața fanilor, pe Instagram, mărturisindu-le că depresia a fost viața ei, cinci ani la rând. Totodată, cântăreața le-a spus că va lua o pauză de la social media, pentru a se concentra asupra problemelor din prezent.

sursa: tmz.com

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg