fbpx

29983502_440932482986152_4826599489242895994_o.jpg

Clienți de lux la barbershopul fostului baschetbalist Cătălin Burlacu: Mutu, Pancu, Budescu, Doroftei! Stabilit în Ploiești, Burlacu (41 de ani) și-a deschis o afacere inedită.

"Am deschis primul barbershop în 2016! Am vrut un loc în care să merg după ce duceam fetele la grădiniță dimineață, să-mi servesc cafeaua în cel mai masculin mod posibil. Un loc bărbătesc, plin de energie pozitivă, un loc din care pleci cu o atitudine bună pentru tot restul zilei. A ieșit exact ce mi-am dorit.

După care mi-a venit ideea de a mai deschide unul, dar de data asta pe alt gen, industrial, un loc în care muzica bubuie a viață și nu am vrut să fie la fel ca primul, am gândit că trebuie să vin cu ceva nou, haine într-un concept de trend cu secolul vitezei în fashion… și așa a luat naștere BARBEKA, cel de-al doilea barbershop & manclothes, pe care vreau să-l cresc ca brand național și poate mai mult!', a declarat, pentru Realitatea Sportivă, Cătălin Burlacu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre clienții fostului mare baschetbalist se numără nume grele ale fotbalului românesc, precum Adrian Mutu, Daniel Pancu și Constantin Budescu: 'Am mereu mulți clienți speciali. De fapt, toți clienții mei sunt speciali. Am o mulțime de prieteni și de persoane publice care îmi calcă pragul: Daniel Pancu, Adrian Mutu, Leonard Doroftei, Cezar Ouatu, Constantin Budescu și mulți alții, precum și copiii lor'.

citește mai multe pe realitateasportiva.net

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg