fbpx

anastasia-soare-605x356.jpg

Fiica unei croitorese din Constanța a clădit un imperiu de la zero. Averea ei este estimată de revista americană Forbes între 1,5 şi 2 miliarde de dolari.

Născută într-o familie de aromâni din Constanţa care a fugit din România comunistă în 1989, Anastasia Soare a înfrumuseţat cele mai mari vedete din America, de la Michelle Obama la Jennifer Lopez, Oprah Winfrey şi Reese Witherspoon, şi Kim Kardashian.

A plecat în SUA, în 1989, cu ajutorul soţului ei care era marinar. Acesta s-a angajat ca taximetrist, iar ea la un salon de cosmetică.

După trei ani, Anastasia Soare, supranumită „regina sprâncenelor“ la Hollywood şi-a deschis propriul salon pentru ca în anul 2000 să lanseze o linie de produse sub denumirea Anastasia Beverly Hills.

Vânzările au explodat după ce ce fiica ei, Claudia, preşedinta companiei, a început să promoveze produsele pe Instagram. Compania vinde în prezent peste 480 de produse în 3.000 de magazine. Veniturile sunt estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari. 

Anastasia Soare, 60 ani, câştigă prin compania ei Anastasia Beverly Hills peste 340 de milioane de dolari anual. Averea ei este estimată de revista americană Forbes între 1,5 şi 2 miliarde de dolari.

sursa: elle, capital

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Național
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Incendiu la un duplex din Florești, Cluj - VIDEO

Cinci autospeciale de pompieri au intervenit, duminică, în comuna Floreşti din Cluj pentru stingerea unui incendiu. Flăcările au afectat două locuințe de pe strada Sub Cetate și două persoane au...