7470183-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpg

Jurnaliștii de la WowBiz au descoperit o fotografie din 2013 cu actuala iubită a lui Liviu Dragnea.

Transformarea este vizibilă în special la nas, acolo unde, conform unor surse, a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Capitală. Astfel, Irina Tănase de acum nu mai seamănă deloc cu Irina Tănase de acum cinci ani. 

Irina Tănase, femeia cu care Liviu Dragnea împarte și bune și rele, arată mult mai bine decât în urmă cu 5 ani, atunci când a ajuns în ministerul condus la acea vreme de actualul număr 1 în PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit celor de la WowBiz, se pare că blonda și-a îndreptat și subțiat nasul. Intervenția chirurgicală i-a schimbat cu totul fizionomia, astfel că Irina, la 25 de ani, nu mai seamănă mai deloc cu tânăra studentă care ajungea secretara și apoi iubita celui mai puternic om din România.

irina_2_64325600.png

sursa: wowbiz.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.