imarii.jpg

27 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă în instituțiile publice din Prahova. Fie că vorbim de primării, spitale sau școli, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă au de unde alege. 

La Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina este vacant un post de de asistent medical medical debutant. Condiții de participare la concurs AICI.

Primăria Comunei Gura Vitioarei, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Investiții și Achiziții Publice. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Centrul Județean de Cultura Prahova a scos la concurs două posturi de expert grad I. Detalii AICI.

Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii „Victor Slăvescu” din Ploieşti  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat. Condiții de angajare AICI

Lista locurilor de muncă vacante în instituțiile publice din Prahova AICI


Politic
  • Luni, 13 August 2018
  • De Mihai Popescu

PMP Prahova a constituit Liga Aleșilor Locali

La sfârșitul săptămânii trecute, PMP-Prahova a constituit Liga Aleșilor Locali de la nivelul organizației județene. Structura de conducere aleasă este formată din Nicolae Măruntu (consilier...