imarii.jpg

27 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă în instituțiile publice din Prahova. Fie că vorbim de primării, spitale sau școli, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă au de unde alege. 

La Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina este vacant un post de de asistent medical medical debutant. Condiții de participare la concurs AICI.

Primăria Comunei Gura Vitioarei, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Investiții și Achiziții Publice. Condiții de participare la concurs disponibile AICI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Centrul Județean de Cultura Prahova a scos la concurs două posturi de expert grad I. Detalii AICI.

Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii „Victor Slăvescu” din Ploieşti  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat. Condiții de angajare AICI

Lista locurilor de muncă vacante în instituțiile publice din Prahova AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...