angajam.jpg

Zeci de posturi sunt scoase la concurs în această lună de mai multe instituții publice din Prahova, după cum urmează:

Inspector de specialitate, gradul II, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, la Primăria Boldești Scăeni (detalii AICI)

Asistent medical principal medicină generală – Cabinet psihiatrie la Spitalul Vălenii de Munte (detalii).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Secretar al Primăriei Bușteni (documente necesare AICI)

Expert extern la Agenția de Plăți și Inspecție Socială prahova (detalii)

Asistent medical, îngrijitor, muncitor necalificat la Spitalul de Pediatrie Ploiești (detalii)

Tehnician debutant la UPG Ploiești (detalii AICI)

Arhitect șef al Primăriei Bucov (detalii)

Muncitor necalificat la Primăria Vălenii de Munte (detalii)

Îngrijitoare la Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina (detalii)

Auditor principal Primăria comunei Tătaru, judeţul Prahova (detalii AICI)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.