208196_first.jpg

Lanţul de magazine Mega Image recrutează lucrători comerciali pentru un magazin din staţiunea Jupiter, pe care-i ofertează cu salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 3.500 de lei net lunar, potrivit unui anunţ de recrutare.

Acesta esta primul anunţ de recrutare în care compania divulgă salariile nete oferite la angajare.

Oficialii Mega Image au refuzat în repetate rînduri să vorbească despre oferta salarială din companie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Mega Image retrage de la raft un produs alimentar care poate fi infestat cu e-coli

De regulă, salariile încasate de lucrătorii comerciali care muncesc cu normă întreagă la Mega Image ar fi cuprinse între 1.400 de lei şi 1.900 de lei "în mînă", potrivit informaţiilor publicate de către angajaţii companiei pe platforma undelucram.ro. 

Citește articolul integral pe economica.net


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.